Produk
Tujuane yaiku supaya bisa marem karo para pelanggan kanthi tliti sing tliti lan dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang-barang sing ana ing produk.Prodhuksi produk kanthi akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga properti sing apik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularizasi lan aplikasi.
Waca liyane
Perabot sofa klasik James Bond 14k emas lan kayu kayu padu coklat A2820

Perabot sofa klasik James Bond 14k emas lan kayu kayu padu coklat A2820

TAMPILAN Cahya Klasik coklat 14k emas lan sofa kayu padhet. KANGGO PRODUK Bahan: emas beech Perancis Kulit / 14k emas. Kursi siji 135Wx105Dx117H Kursi loro 196Wx123Dx149H Kursi kaping telu 255Wx123Dx149H Papat kursi 302Wx123Dx149H
2020/01/02
Meja meja bunder listrik James Bond Classic lan kayu padat nganggo cat resin piano Brown JF522

Meja meja bunder listrik James Bond Classic lan kayu padat nganggo cat resin piano Brown JF522

TAMPILAN Kayu emas klasik lan kayu padhet kanthi resin piano cat listrik pusingan listrik KANGGO PRODUK Bahan: Beech Prancis Ukuran: 220W × 220D × 76H 300W × 300D × 76H 380W × 380D × 76H Werna kayu: CAMPUR
2019/12/31
Perabot sofa klasik 14k emas lan kayu kayu padhet
& sampanye A2819 James Bond

Perabot sofa klasik 14k emas lan kayu kayu padhet & sampanye A2819 James Bond

TAMPILAN Perabot sofa James James Klasik 14k emas lan kayu kayu padhet & sampanye A2819 KANGGO PRODUK Bahan: Frenchbeech \ Kulit \ 14kgold Bahan kursi: Kulit Werna Kulit: Coklat enom Werna kayu: sampanye
2019/12/31
Meja ranjang tilas kayu tradisional Klasik ngrancang kayu solid F093

Meja ranjang tilas kayu tradisional Klasik ngrancang kayu solid F093

Meja James Beda klasik desain kayu padat F093 brown Cahya entheng
2020/03/19
LAYANAN
Perabot klasik James Bond sing asale saka desain Italia
Perabotan James Bond Classic banget serius ing desain, produksi lan pamriksa saben produk.
Kita wis sinau babagan semangat lan desain perabot klasik Italia. Perancang desainer pertama nggambar gambar desain produk banjur ngowahi kaping pirang-pirang.

Lan pungkasane dilebokake ing produksi!
Kita nindakake perabot klasik, kita fokus banget, serius banget, profesional banget, welcome kanggo konsultasi! Perabot klasik James Bond bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo para pelanggan. Kita bisa ngatur perabot klasik miturut gambar desain sing diwenehake para pelanggan, lan kita bisa ngatur perabot klasik sing disenengi miturut ide pelanggan.
Kita ora mung bisa ngganti ukuran perabot klasik, warna kulit lan wujud perabotan, ukiran, polish, lan sapiturute, nanging uga bisa nyedhiyakake macem-macem bahan perabot beda kanggo para pelanggan sing dipilih lan cocog!
Kayu beech Jerman, kayu putih, Birch.
Kulit: Lembu lapisan ndhuwur ltalian, Kulit Microfiber. (Kulit bisa milih warna liyane).
Spong: Span Kapadhetan dhuwur, spons Kapadhetan medium.
Kain: Sutera, Beludru Korea.
Kasus
Kita wis kecemplung ing jagad prodhuk pelanggan. Nanging kita ora mung direndhem ing fitur khusus sektor kasebut; kita uga rumangsa jero babagan pitakon kayata: "Apa sing nggawe pelanggan seneng?" "Kepiye kita bisa narik kepinginan tuku konsumen pungkasan?" Iki bakal kita lakoni. Iki minangka cara ngetrapake proyek sampeyan menyang proyek kita.
Waca liyane
Kasus Perabot Klasik - Villa Kamboja

Kasus Perabot Klasik - Villa Kamboja

Kasus perabotan Klasik - Villa Kamboja. Foshan James Bond Furniture Co, Ltd disenengi para pedagang lan pangguna ing omah lan luar negeri kanthi reputasi lan layanan sing apik. Foshan James Bond Perabotan Co, Ltd duwe pribadi personel lan teknik paten maju kanggo. Tim desain sing bisa dibedakake karo kita supaya bisa narik kawigaten.
2020/07/07
Produsen Proyek Villa James James Gedhe Gedhe

Produsen Proyek Villa James James Gedhe Gedhe

Produsen Projek Villa Villa sing profesional. Perabot klasik James James prasetya nggawe prabot klasik sing berkualitas tinggi. Kita wis ngimpor bahan mentah lan ngenalake teknik produksi Italia. Kajaba iku, kita wis nyewa sawetara tukang seni sing duwe pengalaman 10-20 taun kanggo nggunakake teknik ukiran manual murni kanggo nuduhake nilai perabot klasik. Perabot klasik James Bond wis ngrampungake pirang-pirang proyek villa, proyek hotel lan proyek apartemen. Kita wis ningkatake kualitas produk lan layanan pelanggan.
2020/06/15
Perusahaan Klasik Klasik James James Enters sing ngasilake Singapore-

Perusahaan Klasik Klasik James James Enters sing ngasilake Singapore-

Perusahaan Klasik Klasik James James Enters sing ngasilake Singapore-. James Bond Classic Furniture Enters Singapore James Bond dilengkapi macem-macem desain sing nggabungake fungsi lan estetika. Teknologi produksi James Bond luwih dhisik ing industri. Perabot Khusus James Bond Enters Singapore Produk kasebut minangka pelindung barang. Bisa kanthi efektif nglindhungi produk kasebut saka pengaruh fisik kayata ngengingi, wetting, lan bruising.
2020/06/09
Grosir Perabotan klasik Klasik Inggris-James Inggris -

Grosir Perabotan klasik Klasik Inggris-James Inggris -

Perabot klasik klasik sing apik, perabot klasik James Bond minangka wakil. Kita setya nggawe furnitur klasik sing tahan lama, kepuasan pelanggan, dadi tujuane. Saka bahan berkualitas tinggi nganti karya sing apik, kita duwe standar sing ketat, supaya saben perabot klasik James Bond digawe dadi barang sing bermutu tinggi.
2020/06/30
BABAGAN AWAKE DHEWE
James Bond
Furnitur James Bond diadegake ing taun 2003 ing pangkalan produksi perabotan nasional sing misuwur - kutha Longjiang, distrik shunde, kutha foshan, kalebu area luwih saka 50,000 meter persegi, yaiku produksi, adol omah mewah sing dilengkapi sofa klasik Eropa , meja, produk tabel seri perusahaan saka perusahaan swasta. Sajrone 16 taun, James Bond mratelakake miturut standar etika sing konsisten, Diwenehi kanggo norma norma, budaya perusahaan transparan lan model pangembangan kanthi stabil, lan Gain dikenali saka industri kasebut, menang "Top 10 industri cahya ing China", "Kontrak nasional lan perusahaan kredit "," provinsi Guangdong suwene 15 taun berturut-turut karo perusahaan kontrak lan kredit "" Top sepuluh merek Eropa lan Amerika saka perabot Cina ".

Furnitur James Bond asale ing Italia kanthi getih mulia, tundhuk tradhisi, pilihan bahan sing luwih apik, olahan, nggunakake proses manufaktur Italia murni, kanggo njamin kualitas apik banget. Saka veneer kayu murni nganti permukaan cat piano sing cerah lan apik, panel sing larang regane lan langka ... Tanpa inspirasi inspirasi vogue kesatuan lan kerajinan tradisional, mesthine perabot dadi permata sing hiasan sing nghiasi omah. Tukang kriya James James ndarbeni warisan seni lan budaya atusan taun, nyuda semangat lan inspirasi kanggo nggawe seni, lan nyoba nggawe karya seni sing paling sampurna.
Entuk Us
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese