Babagan awake dhewe

Omah > Babagan awake dhewe

  • Babagan Kita
    James Bond
    Furnitur James Bond diadegake ing taun 2003 ing pangkalan produksi perabotan nasional sing misuwur - kutha Longjiang, distrik shunde, kutha foshan, kalebu area luwih saka 50,000 meter persegi, yaiku produksi, adol omah mewah sing dilengkapi sofa klasik Eropa , meja, produk tabel seri perusahaan saka perusahaan swasta. Sajrone 16 taun, James Bond mratelakake miturut standar etika sing konsisten, Diwenehi kanggo norma norma, budaya perusahaan transparan lan model pangembangan kanthi stabil, lan Gain dikenali saka industri kasebut, menang "Top 10 industri cahya ing China", "Kontrak nasional lan perusahaan kredit "," provinsi Guangdong suwene 15 taun berturut-turut karo perusahaan kontrak lan kredit "" Top sepuluh merek Eropa lan Amerika saka perabot Cina ".

    Furnitur James Bond asale ing Italia kanthi getih mulia, tundhuk tradhisi, pilihan bahan sing luwih apik, olahan, nggunakake proses manufaktur Italia murni, kanggo njamin kualitas apik banget. Saka veneer kayu murni nganti permukaan cat piano sing cerah lan apik, panel sing larang regane lan langka ... Tanpa inspirasi inspirasi vogue kesatuan lan kerajinan tradisional, mesthine perabot dadi permata sing hiasan sing nghiasi omah. Tukang kriya James James ndarbeni warisan seni lan budaya atusan taun, nyuda semangat lan inspirasi kanggo nggawe seni, lan nyoba nggawe karya seni sing paling sampurna.
Video Company
Perabot klasik bisa nambah kaendahan papan, bisa nggawe papan biasa dadi padhang, bisa nambah simbol status para pembeli, perabot klasik kaya seni, ora mung bisa digunakake, nanging uga seneng!
Pambuka Merek
Pambuka Merek
Perabotan James Bond fokus ing prabot klasik sajrone 16 taun, kita milih kayu Prancis ngasilake perabotan klasik, amarga kekerasan kayu Prancis, saéngga prabot kasebut bakal luwih tahan lama.
Proses generasi
Proses generasi
Saka veneer kayu alami murni nganti permukaan cat piano sing cerah lan mengilap, panel larang regane lan langka
  • KONTAK KAMI
    Apa sampeyan duwe pitakon?
    Kita setya ngasilake produk sing paling apik kanthi rega sing paling kompetitif. Mula, kita kanthi tulus ngajak kabeh perusahaan sing kasengsem hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
    • Jeneng:
      Amir Chen
    • Telpon:
      +86-15011992522
    • Telpon:
      +86-150-1199-2522
    • Negara:
      China
    • Email:
    • Jeneng Perusahaan:
      Foshan James Bond Furniture Co., Ltd.