Класичен тросед

После години на развој, прераснува во лидер во индустријата. класична серија на троседот произведена од вклучуваат повеќе типови. И производите прикажани подолу припаѓаат на овој тип. придава големо значење на влијанието на услугата врз корпоративниот углед. Ние сме посветени на обезбедување на професионални и високо-квалитетни услуги за клиентите. Производите се сигурни во квалитет, различни по тип и прифатлива по цена. Клиенти кои имаат потреба се добредојдени да не контактираат. Искрено се надеваме дека ќе постигнеме пријателска соработка, заеднички развој и взаемна корист со вас!

Класичен мебел за софа Jamesејмс Бонд 14k злато и цврсто дрво светло-кафеава тросед А2820
Класичен мебел за софа Jamesејмс Бонд 14k злато и цврсто дрво светло-кафеава тросед А2820
ОПИС Класичен светло-кафеав златен 14ка и солиден дрвен тросед. ПОДАТОЦИ ЗА ПРОИЗВОД Материјал: Француска бука \ Кожа \ 14k злато. Едно седиште 135Wx105Dx117H Две седишта 196Wx123Dx149H Три места 255Wx123Dx149H Четири места 302Wx123Dx149H
2020/01/02
Класичен мебел од софа 14k злато и цврсто дрво злато
& шампањ A2819 Jamesејмс Бонд
Класичен мебел од софа 14k злато и цврсто дрво злато & шампањ A2819 Jamesејмс Бонд
ОПИС Bејмс Бонд Класичен мебел софа од 14к злато и цврсто дрво злато & шампањ A2819 ПОДАТОЦИ ЗА ПРОИЗВОД Материјал: Француска бука \ кожа \ 14кгл Материјал за седишта: Кожа Кожа во боја: Светло кафено Боја на дрво: шампањ
2019/12/31
Bејмс Бонд Класичен дизајн на софата од 14к злато и британски стил Светло сина A2822
Bејмс Бонд Класичен дизајн на софата од 14к злато и британски стил Светло сина A2822
Bејмс Бонд класичен софа дизајн од 14к злато и британски стил Светло сина A2822 + https: //jamesbond-furniture.com
2020/05/29
Bејмс Бонд Класичен дизајн на софата 14k злато и цврсто морско сино A2825
Bејмс Бонд Класичен дизајн на софата 14k злато и цврсто морско сино A2825
Bејмс Бонд класичен софа дизајн од 14k злато и цврсто морско сино A2825 + https: //jamesbond-furniture.com
2020/05/29
Најдобар снабдувач на класичен софа-розов костум
Најдобар снабдувач на класичен софа-розов костум
Најдобар снабдувач на класичен софа-розов костум
2020/05/29
Професионален производител на класичен софа дизајн Jamesејмс Бонд, злато од 14k и цврсто светло-кафеаво производители на A2827
Професионален производител на класичен софа дизајн Jamesејмс Бонд, злато од 14k и цврсто светло-кафеаво производители на A2827
Класичните софи на Jamesејмс Бонд се продаваат во повеќе од 30 земји. Добијте многу препознатливост и благодарност на клиентите, ние користиме висококвалитетни суровини, напредни машини, искусни занаетчии секое парче класичен мебел се многу добри производство, оставете им на клиентите да уживаат, добра употреба!
2020/05/16
Класичен дизајн на софата 14k злато и цврсто морско сино A2825
Класичен дизајн на софата 14k злато и цврсто морско сино A2825
Класичен софа поставува дизајн 14k злато и цврсто морско сино A2825James Bond
2020/03/19
Класичен дизајн на софата 14k злато и британски стил Светло сина A2822
Класичен дизајн на софата 14k злато и британски стил Светло сина A2822
Класичен дизајн на софата 14k злато и британски стил Светло сина A2822 Bејмс Бонд
2020/03/19
Класичен дизајн на софата 14k злато и цврсто морско сино Jamesејмс Бонд
Класичен дизајн на софата 14k злато и цврсто морско сино Jamesејмс Бонд
Класичен дизајн на софата Jamesејмс Бонд 14k злато и цврсто морско сино A2825
2020/03/19
Класичен мебел од софа 14k злато и цврсто дрво злато и шампањ A2819 Jamesејмс Бонд
Класичен мебел од софа 14k злато и цврсто дрво злато и шампањ A2819 Jamesејмс Бонд
Класичен мебел од софа 14k злато и цврсто дрво злато и шампањ A2819 Jamesејмс Бонд
2020/03/11
Мебел мебел од Bејмс Бонд Класичен мебел од 14к и цврсто дрво светло-кафеава A2820
Мебел мебел од Bејмс Бонд Класичен мебел од 14к и цврсто дрво светло-кафеава A2820
Мебел мебел од Bејмс Бонд Класичен мебел од 14к и цврсто дрво светло-кафеава A2820
2020/03/11
Традиционален класичен софа14к злато и цврсто дрво кафеава / длабоко зелена JP635
Традиционален класичен софа14к злато и цврсто дрво кафеава / длабоко зелена JP635
Jamesејмс Бонд традиционален класичен софа14к злато и цврсто дрво кафеава / длабоко зелена JP635.
2020/03/11
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian