Класична трпезариска маса

Мебел за Jamesејмс Бонд е компанија лоцирана во класичен мебел за трпезариска маса. Ние главно сме ангажирани во производството и продажбата на класичен мебел за трпезариска маса. Класичната серија на трпезариска маса е широко пофалена од клиентите. Класичните производи за трпезариска маса на Jamesејмс Бонд се сигурни во квалитет, разни по тип и прифатлива по цена. Клиенти кои имаат потреба се добредојдени да не контактираат. Искрено се надеваме дека ќе постигнеме пријателска соработка, заеднички развој и взаемна корист со вас!

Electricејмс Бонд Класик електрична тркалезна маса за јадење и цврсто дрво со пијано смола боја Браун JF522
Electricејмс Бонд Класик електрична тркалезна маса за јадење и цврсто дрво со пијано смола боја Браун JF522
Electricејмс Бонд Класик електрична тркалезна маса за јадење и цврсто дрво со пијано смола боја Браун JF522
2020/03/11
Модерна класична маса за мебел за трпезарија боја смола боја златна jf519
Модерна класична маса за мебел за трпезарија боја смола боја златна jf519
Bејмс Бонд Класик овална трпезариска маса и цврсто дрво со пијано смола боја златна JF519
2020/03/11
Класичен тркалезна маса нов класичен мебел за трпезарија JP657
Класичен тркалезна маса нов класичен мебел за трпезарија JP657
classicејмс Бонд класична тркалезна маса нов класичен мебел за трпезарија JP657.
2020/03/11
Класичен наследник трпезарија мебел за кафеава / сребрена маса JF519
Класичен наследник трпезарија мебел за кафеава / сребрена маса JF519
Bејмс Бонд Класик овална трпезариска маса и цврсто дрво со боја на пијано смола БРАВ / СИЛВЕР JF519
2020/03/11
Класична трпезарија и цврсто дрво со пијано смола боја Браун F118
Класична трпезарија и цврсто дрво со пијано смола боја Браун F118
diningејмс Бонд Класичен трпезаста маса и цврсто дрво со пијано смола боја Браун F118
2020/03/11
Класична тркалезна трпезариа класичен мебел за јадење кафеава JF16-A
Класична тркалезна трпезариа класичен мебел за јадење кафеава JF16-A
classicејмс Бонд класична тркалезна маса за класично јадење мебел за кафе за јадење JF16-A.
2020/03/11
Класичен јадење поставува мебел тркалезна маса и цврсто дрво JP667
Класичен јадење поставува мебел тркалезна маса и цврсто дрво JP667
classicејмс Бонд класичен јадење поставува мебел тркалезна маса и цврсто дрво JP667.
2020/03/11
Класична трпеза за трпезари италијански класичен мебел за јадење кафеава H061
Класична трпеза за трпезари италијански класичен мебел за јадење кафеава H061
classicејмс Бонд класичен правоаголник трпезариска маса италијански класичен мебел за јадење кафеава H061.
2020/03/11
Класична тркалезна трпезариска маса и цврсто дрво со пијано смола боја производител на бела трпезариска маса
Класична тркалезна трпезариска маса и цврсто дрво со пијано смола боја производител на бела трпезариска маса
roundејмс Бонд Класик тркалезна трпезариска маса и цврсто дрво со пијано смола боја бела JF16-A
2020/03/11
Класичен мебел за јадење-традиционална трпезариска маса
Класичен мебел за јадење-традиционална трпезариска маса
Класичен мебел за јадење-традиционална трпезариска маса
2020/03/11
Electricејмс Бонд Класик електрична тркалезна маса за јадење и цврсто дрво со пијано смола боја Браун JF522
Electricејмс Бонд Класик електрична тркалезна маса за јадење и цврсто дрво со пијано смола боја Браун JF522
ОПИС Класично кафеаво злато и цврсто дрво со смола од пијано боја електричен круг за јадење можност ПОДАТОЦИ ЗА ПРОИЗВОД Материјал: Француска бука Големина: 220W × 220D × 76H 300W × 300D × 76H 380W × 380D × 76H Боја на дрво: БРАВ
2019/12/31
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian