Rreth Nesh

shtëpi > Rreth Nesh

 • RRETH NESH
  James Bond
  Mobilimi James Bond është themeluar në vitin 2003 në bazën e famshme të prodhimit kombëtar të mobiljeve - qyteti Longjiang, rrethi shunde, qyteti foshan, duke mbuluar një sipërfaqe prej më shumë se 50,000 metrash katrorë - që është një prodhim, shitje e shtëpive të arredimit të nivelit të lartë, divan klasik evropian , tavolinë, produkte të serisë së tryezave të çajit të ndërmarrjeve private. Për 16 vjet, James Bond arredimi i përmbahet standardeve etike të qëndrueshme, i përkushtuar për miratimin e normave, kulturës transparente të korporatave dhe modelit të zhvillimit të qëndrueshëm, dhe njohjes Gain nga industria, fitoi "Top 10 industrinë e lehtë në Kinë", "Kontratën kombëtare dhe ndërmarrje krediti "," Provinca Guangdong për 15 vjet rresht për t'iu përmbajtur kontratës dhe ndërmarrjeve të kreditit "Titulli i dhjetë markave kryesore evropiane dhe amerikane të mobiljeve kineze.

  Mobilimi James Bond kishte origjinën në Itali me gjak fisnik, i përmbahej traditës, përzgjedhje e rreptë e materialeve, e rafinuar, duke përdorur procesin e pastër të prodhimit italian, për të siguruar një cilësi të shkëlqyeshme. Nga rimeso i pastër prej druri natyral, deri tek sipërfaqja e bojrave të ndritshme dhe me shkëlqim të pianos, paneli i çmuar dhe i rrallë ... Pa përjashtim frymëzimi i zgjuar i bashkimit të modës dhe zanatit tradicional, le të bëhen mobiliet të bëhen perlë dekorative që zbukurojnë shtëpinë. Mjeshtri i arredimit me James Bond trashëgon qindra vjet art dhe trashëgimi kulturore, infuzion entuziazëm dhe frymëzim në krijimin artistik dhe përpiqet të krijojë veprat më të përsosura të artit.
Videot e kompanisë
Mobiljet tona klasike mund të përmirësojnë bukurinë e hapësirës, ​​mund ta bëjnë vendin e zakonshëm të bëhet i ndritshëm, mund të përmirësojë statusin simbol të blerësve, mobiljet klasike janë si arti, ne jo vetëm që mund ta përdorim, por edhe ta shijojmë!
Paraqitja e markës
Paraqitja e markës
Mobiljet James Bond përqendrohen në mobilje klasike për 16 vjet, ne zgjedhim dru francez për të prodhuar mobilje klasike, për shkak të ngurtësisë së lartë të drurit francez, kështu që mobiljet do të jenë më të qëndrueshme.
Procesi i gjenerimit
Procesi i gjenerimit
Nga rimeso i pastër prej druri natyral në sipërfaqe të ndritshme dhe të ndritshme të bojës piano, panel i çmuar dhe i rrallë
 • NA KONTAKTONI
  Keni pyetje?
  Ne jemi të përkushtuar për të prodhuar produkte me cilësi më të mirë me çmime më konkurruese. Prandaj, ne sinqerisht i ftojmë të gjitha kompanitë e interesuara të na kontaktojnë për më shumë informacion.
  • Emrin:
   Amir Chen
  • telefon:
   +86-15011992522
  • telefon:
   +86-150-1199-2522
  • vend:
   China
  • Email:
  • Emri i Kompanise:
   Foshan James Bond Furniture Co., Ltd.