Produk
Tujuanana kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah ku ka-precision anu luhur sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer tiasa karasaeun teu yakin sareng yakin dina barang-barang kami dina produk application.Our urang sacara éksténsif milari aplikasi ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularization sareng aplikasi.
MACA DEUI
Perabot sofa Klasik James Bond 14k emas sareng kayu padu hampang coklat A2820

Perabot sofa Klasik James Bond 14k emas sareng kayu padu hampang coklat A2820

HENTASAN Cahaya Klasik Coklat 14k emas sareng sofa kai padet. PRODUK SAPALA Bahan: Perancis beech \ Kulit \ 14k emas. Hiji korsi 135Wx105Dx117H Dua korsi 196Wx123Dx149H Tilu korsi 255Wx123Dx149H Opat korsi 302Wx123Dx149H
Méja méja listrik James Bond klasik sareng kayu padet nganggo cat résin piano JF522

Méja méja listrik James Bond klasik sareng kayu padet nganggo cat résin piano JF522

HENTASAN Emas Klasik emas sareng kayu padet sareng résin piano cet listrik méja makan tiasa PRODUK SAPALA Bahan: Beech Perancis Ukuran: 220W × 220D × 76H 300W × 300D × 76H 380W × 380D × 76H Warna kai: JATI
Perabot sofa klasik 14k emas sareng emas kai padet
& sampanye A2819 James Bond

Perabot sofa klasik 14k emas sareng emas kai padet & sampanye A2819 James Bond

HENTASAN Perabot sofa James James Klasik 14k emas sareng kayu emas padet & sampanye A2819 PRODUK SAPALA Bahan: Frenchbeech \ Kulit \ 14kgold Bahan korsi: Kulit Warna Kulit: Cahaya coklat Warna kai: Inuman sampanye
Meja klasik paling saé ti supplier perabot klasik James Bond

Meja klasik paling saé ti supplier perabot klasik James Bond

méja Palasik pangsaéna tina supplier klasik James Bond, https: //jamesbond-furniture.com
SERVICE
Perabot klasik James Bond asalna tina desain Italia
Perabot James James Classic klasik serius pisan dina desain, produksi sareng pamariksaan unggal produk.
Kami parantos diajarkeun sumanget sareng desain méja klasik Itali. Désainer urang mimiti dicét lukisan gambar desain gambar teras ngarobih aranjeunna sababaraha kali.

Sarta pamustunganana nempatkeun kana produksi!
Kami ngalaksanakeun perabot klasik, kami fokus pisan, serius, profesional, wilujeng sumping konsultasi! James Bond Classic Furniture tiasa nyayogikeun jasa khusus pikeun para nasabah. Urang tiasa ngaropea parabot klasik numutkeun gambar desain anu disayogikeun ku para nasabah, sareng urang tiasa ngaropea parabot klasik anu urang resep dumasar kana ideu palanggan.
Urang ngan ukur tiasa ngarobah ukuran parabot klasik, warna kulit sareng bentuk perabot, ukiran, digosok, sareng sajabana, tapi ogé tiasa nyayogikeun seueur bahan perabot anu béda pikeun nasabah anu dipilih sareng cocog!
Kayu beech Jérman, ek bodas, Birch.
Kulit: Ltalian luhureun kulit lebaran, Kulit Mikrofiber. (Kulit tiasa milih warna anu béda).
Spong: Span-high density, bolu density sedeng.
Kain: Sutra, buludru Korea.
Kasus
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang henteu mung ngarendam kana fitur khusus séktor; urang ogé neuleuman jero ngeunaan patarosan sapertos: "Naon anu matak konsumén pikeun konsumén urang?" "Kumaha carana urang nyababkeun kahayang mésér ahir konsumén?" Ieu naon anu bakal urang lakukeun sareng anjeun. Ieu kumaha urang ngajantenkeun proyék anjeun kana proyék kami.
MACA DEUI
Villas geulis nganggo parabot klasik anu saé - dibagikeun ku konsumén ti Nigeria

Villas geulis nganggo parabot klasik anu saé - dibagikeun ku konsumén ti Nigeria

Pulisi geulis sareng mewah kedah cocog sareng parabot klasik kalayan rasa sareng mewah anu sami. Hatur nuhun ka konsumén Nigerian pikeun amanah sareng resep tina perabot Bond, pabrik urang gaduh sajarah 36 taun. Proses manufaktur pisan dewasa, sareng kualitasna ogé saé.Persembung klasik tina parabot beungkeutan nagara dijual ka 35 nagara anu béda, nutupan 5000 kulawarga anu indah. Perabot Duanana parantos janten salah sahiji 10 Perabot Perabot Klasik di Cina sareng 20 Perabot Panganten Klasik di dunya. Kuring miharep langkung palanggan tiasa milih James Bond James Berbable anu berkualitas kualitas luhur!
Klién Iméntian Imail Visca - ti Perabot Desak

Klién Iméntian Imail Visca - ti Perabot Desak

Hatur nuhun konsumén Itali pikeun dukungan sareng kanyaah pikeun parabot beungkeut kuring. Kami parah pisan dina produksi parabot klasiik, sabab kami ngagaduhan umur 18 taun manuara, sareng kami ogé ngagaduhan mesin ventaker Itali anu Adia sareng téknologi produksi priali. Dikopsi panrut liburan Lokal Lokal Internasional, nganggo bahan atah anu kualitas kualitas luhur, tambah gaduh 15 taun pangalaman ngalaman peréndahan cipta, tungtungna nalibatkeun kaéndahan, méwah kaéndahan, penéwah méwah!James daérah anu ayeuna di manggét anu sapertos, dianggo, kami bakal teraskeun damel, teras teras ngahasilkeun perabot klasik pikeun nyayogikeun konsumen langkung seueur!
Proyék Kadaharan Kidul - perabot kelas méwah ti Perabot Geram

Proyék Kadaharan Kidul - perabot kelas méwah ti Perabot Geram

Mimiti, Abdi resep Him Em S "Imbasa Afrika Kidul Kanggo debungan, ogé dukungan sareng cinta pikeun parabot Yondern kami. Perabot klasiik di handap ieu disayogikeun ku parabot beungkeut dasi, parabot klasiik kualitas luhur ieu parantos dijual ka 35 nagara. Urang ogé usaha pikeun ngantepkeun seueur konsumén di nagara-nagara anu terang parabotana James kami sareng parabot klasik kalayan rasa sareng tékstur.
Proyék kli kindu Kong - Perabot Klasik anu kualitas ti Perabot Bond

Proyék kli kindu Kong - Perabot Klasik anu kualitas ti Perabot Bond

Pepuasan Pelanggan mangrupikeun kakuatan motif pangsaéna. Éta mangrupikeun misi kami pikeun ngarancang, ngahasilkeun sareng ngajual parabot klasik kalayan haté urang. Unggal waktos urang alus pikeun ngarengsekeun tugas anu dipasihkeun ka kami ku para nasabah deui teras deui, anu éndah, kualitas luhur, berharga, ruangan artistik ka kulawarga klasik ka kulawarga anu indah.James beungkeut anu ngagaduhan 36 taun sajarah, téknologi produksi urang leuwih hadé sareng langkung énggal, pilih perabot anu saé-ageung!
TENTANG KAMI
James Bond
Perabot James Bond diadegkeun dina taun 2003 di pangkalan produksi perabotan nasional anu kawéntar - kota Longjiang, distrik shunde, kota foshan, nyakupkeun daérah langkung tina 50,000 méter pasagi , anu mangrupikeun produksi, penjualan imah mewah ku méwah Éropa klasik , méja, séri tabel produk produk swasta. Pikeun 16 taun, James Bond kundir kana standar étika anu konsisten, kaasih ka ngadamel norma, budaya perusahaan transparan sareng modél pangembangan mantap, sareng Gain pangakuan ti industri, meunang "Top 10 industri lampu di China", "Kontrak Nasional sareng perusahaan kiridit "," propinsi Guangdong salami 15 taun berturut-turut pikeun satuju sareng kontrak sareng perusahaan kiridit "" Top sapuluh mérek Éropa jeung Amérika tina perabot cina ".

Perabot James Bond asalna di Italia ku getih anu mulya, taat kana tradisi, pilihan bahan anu ketat, olahan, nganggo prosés manufaktur Itali murni, pikeun mastikeun kualitas anu alus. Ti ramén kai murni alami pikeun permukaan piano anu cerah sareng ngagurilap, panel anu adi sareng jarang ... Tanpa kecuali pinter ngintip inspirasi vogue sareng karajinan tradisional, hayu parabot janten permata anu hiasan anu nghias bumi. Pangrajin furnitur James Bond ngawariskeun ratusan taun warisan seni sareng budaya, nyurung semangat sareng inspirasi kana nyiptakeun artistik, sareng narékahan ngadamel karya seni anu paling sampurna.
Meunang Toél Ku Kami
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese