Produk
Tujuanana kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah ku ka-precision anu luhur sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer tiasa karasaeun teu yakin sareng yakin dina barang-barang kami dina produk application.Our urang sacara éksténsif milari aplikasi ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularization sareng aplikasi.
MACA DEUI
Perabot sofa Klasik James Bond 14k emas sareng kayu padu hampang coklat A2820

Perabot sofa Klasik James Bond 14k emas sareng kayu padu hampang coklat A2820

HENTASAN Cahaya Klasik Coklat 14k emas sareng sofa kai padet. PRODUK SAPALA Bahan: Perancis beech \ Kulit \ 14k emas. Hiji korsi 135Wx105Dx117H Dua korsi 196Wx123Dx149H Tilu korsi 255Wx123Dx149H Opat korsi 302Wx123Dx149H
2020/01/02
Méja méja listrik James Bond klasik sareng kayu padet nganggo cat résin piano JF522

Méja méja listrik James Bond klasik sareng kayu padet nganggo cat résin piano JF522

HENTASAN Emas Klasik emas sareng kayu padet sareng résin piano cet listrik méja makan tiasa PRODUK SAPALA Bahan: Beech Perancis Ukuran: 220W × 220D × 76H 300W × 300D × 76H 380W × 380D × 76H Warna kai: JATI
2019/12/31
Perabot sofa klasik 14k emas sareng emas kai padet
& sampanye A2819 James Bond

Perabot sofa klasik 14k emas sareng emas kai padet & sampanye A2819 James Bond

HENTASAN Perabot sofa James James Klasik 14k emas sareng kayu emas padet & sampanye A2819 PRODUK SAPALA Bahan: Frenchbeech \ Kulit \ 14kgold Bahan korsi: Kulit Warna Kulit: Cahaya coklat Warna kai: Inuman sampanye
2019/12/31
Méja méja kai solid solid klasik ngaréka kayu solid F093

Méja méja kai solid solid klasik ngaréka kayu solid F093

méja ranjang klasik James Bond Rarancang kayu solid F093 (Cahaya coklat)
2020/03/19
SERVICE
Perabot klasik James Bond asalna tina desain Italia
Perabot James James Classic klasik serius pisan dina desain, produksi sareng pamariksaan unggal produk.
Kami parantos diajarkeun sumanget sareng desain méja klasik Itali. Désainer urang mimiti dicét lukisan gambar desain gambar teras ngarobih aranjeunna sababaraha kali.

Sarta pamustunganana nempatkeun kana produksi!
Kami ngalaksanakeun perabot klasik, kami fokus pisan, serius, profesional, wilujeng sumping konsultasi! James Bond Classic Furniture tiasa nyayogikeun jasa khusus pikeun para nasabah. Urang tiasa ngaropea parabot klasik numutkeun gambar desain anu disayogikeun ku para nasabah, sareng urang tiasa ngaropea parabot klasik anu urang resep dumasar kana ideu palanggan.
Urang ngan ukur tiasa ngarobah ukuran parabot klasik, warna kulit sareng bentuk perabot, ukiran, digosok, sareng sajabana, tapi ogé tiasa nyayogikeun seueur bahan perabot anu béda pikeun nasabah anu dipilih sareng cocog!
Kayu beech Jérman, ek bodas, Birch.
Kulit: Ltalian luhureun kulit lebaran, Kulit Mikrofiber. (Kulit tiasa milih warna anu béda).
Spong: Span-high density, bolu density sedeng.
Kain: Sutra, buludru Korea.
Kasus
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang henteu mung ngarendam kana fitur khusus séktor; urang ogé neuleuman jero ngeunaan patarosan sapertos: "Naon anu matak konsumén pikeun konsumén urang?" "Kumaha carana urang nyababkeun kahayang mésér ahir konsumén?" Ieu naon anu bakal urang lakukeun sareng anjeun. Ieu kumaha urang ngajantenkeun proyék anjeun kana proyék kami.
MACA DEUI
Kasus Perabot Palasik - Kamboja Villa

Kasus Perabot Palasik - Kamboja Villa

Kasus Perabot Palasik - Kamboja Villa. Foshan James Bond Perabot Co, Ltd disukai ku para padagang sareng pangguna di bumi sareng luar negeri nganggo reputasi sareng jasa anu saé. Foshan James Bond Perabot Co, Ltd gaduh seueur personals anu alus teuing sareng téhnik patén maju pikeun. Éta mangrupikeun tim desain anu dibédakeun anu kami dilakukeun janten pikaresepeun.
2020/07/07
Produsén produsén Villa ageung James Bond Besar

Produsén produsén Villa ageung James Bond Besar

Produsén produsén Villa ageung James Bond. Peralatan klasik James James komitmen pikeun nyiptakeun parabot klasik anu berkualitas tinggi. Kami parantos ngimpor bahan baku sareng ngenalkeun téknik produksi Italia. Salaku tambahan, kami parantos nyewa sababaraha tukang artisan kalayan pangalaman 10-20 taun pikeun nganggo téknik ukiran manual murni pikeun ngagambarkeun nilai perabot klasik. Perabot klasik James Bond parantos suksés ngabéréskeun sababaraha proyék villa, proyék hotél sareng proyék apartemen. Kami parantos ningkatkeun kualitas produk sareng jasa palanggan.
2020/06/15
Perabot klasik James James Bond ngalangkungan pabrik pabrik Singapura-

Perabot klasik James James Bond ngalangkungan pabrik pabrik Singapura-

Perabot klasik James James Bond ngalangkungan pabrik China. James Bond Classic Furniture Enters Singapore James Bond hadir sareng sagala rupa desain anu ngahijikeun fungsi sareng éstétika. Téknologi produksi James Bond urang payuneun industri. Perabot Umum James Bond ngalangkungan Singapura Produkna mangrupikeun pelindung barang. Éta sacara efektif tiasa ngajagi produk tina akibat fisik sapertos nganiaya, diimbas, sareng nyogok.
2020/06/09
HighQuality Inggris Tiongkok-Home Bond James Grosir Perabot Grosir-

HighQuality Inggris Tiongkok-Home Bond James Grosir Perabot Grosir-

Perabot klasik klasik anu kualitas tinggi, perabot klasik James Bond mangrupikeun wawakil. Kami komitmen pikeun nyiptakeun parabot klasik anu kualitas luhur, awét, kapuasan customer, mangrupikeun tujuan urang. Tina bahan-bahan kualitas luhur nepi ka karya-karya anu endah, urang gaduh standar anu ketat, ku kituna unggal sapotong perabot klasik James Bond dilakukeun janten potongan barang anu berkualitas luhur.
2020/06/30
TENTANG KAMI
James Bond
Perabot James Bond diadegkeun dina taun 2003 di pangkalan produksi perabotan nasional anu kawéntar - kota Longjiang, distrik shunde, kota foshan, nyakupkeun daérah langkung tina 50,000 méter pasagi , anu mangrupikeun produksi, penjualan imah mewah ku méwah Éropa klasik , méja, séri tabel produk produk swasta. Pikeun 16 taun, James Bond kundir kana standar étika anu konsisten, kaasih ka ngadamel norma, budaya perusahaan transparan sareng modél pangembangan mantap, sareng Gain pangakuan ti industri, meunang "Top 10 industri lampu di China", "Kontrak Nasional sareng perusahaan kiridit "," propinsi Guangdong salami 15 taun berturut-turut pikeun satuju sareng kontrak sareng perusahaan kiridit "" Top sapuluh mérek Éropa jeung Amérika tina perabot cina ".

Perabot James Bond asalna di Italia ku getih anu mulya, taat kana tradisi, pilihan bahan anu ketat, olahan, nganggo prosés manufaktur Itali murni, pikeun mastikeun kualitas anu alus. Ti ramén kai murni alami pikeun permukaan piano anu cerah sareng ngagurilap, panel anu adi sareng jarang ... Tanpa kecuali pinter ngintip inspirasi vogue sareng karajinan tradisional, hayu parabot janten permata anu hiasan anu nghias bumi. Pangrajin furnitur James Bond ngawariskeun ratusan taun warisan seni sareng budaya, nyurung semangat sareng inspirasi kana nyiptakeun artistik, sareng narékahan ngadamel karya seni anu paling sampurna.
Meunang Toél Ku Kami
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese