Tentang Kami

Imah > Tentang Kami

  • TENTANG KAMI
    James Bond
    Perabot James Bond diadegkeun dina taun 2003 di pangkalan produksi perabotan nasional anu kawéntar - kota Longjiang, distrik shunde, kota foshan, nyakupkeun daérah langkung tina 50,000 méter pasagi , anu mangrupikeun produksi, penjualan imah mewah ku méwah Éropa klasik , méja, séri tabel produk produk swasta. Pikeun 16 taun, James Bond kundir kana standar étika anu konsisten, kaasih ka ngadamel norma, budaya perusahaan transparan sareng modél pangembangan mantap, sareng Gain pangakuan ti industri, meunang "Top 10 industri lampu di China", "Kontrak Nasional sareng perusahaan kiridit "," propinsi Guangdong salami 15 taun berturut-turut pikeun satuju sareng kontrak sareng perusahaan kiridit "" Top sapuluh mérek Éropa jeung Amérika tina perabot cina ".

    Perabot James Bond asalna di Italia ku getih anu mulya, taat kana tradisi, pilihan bahan anu ketat, olahan, nganggo prosés manufaktur Itali murni, pikeun mastikeun kualitas anu alus. Ti ramén kai murni alami pikeun permukaan piano anu cerah sareng ngagurilap, panel anu adi sareng jarang ... Tanpa kecuali pinter ngintip inspirasi vogue sareng karajinan tradisional, hayu parabot janten permata anu hiasan anu nghias bumi. Pangrajin furnitur James Bond ngawariskeun ratusan taun warisan seni sareng budaya, nyurung semangat sareng inspirasi kana nyiptakeun artistik, sareng narékahan ngadamel karya seni anu paling sampurna.
Pidéo Pidéo
Perabot klasik urang tiasa ningkatkeun kaéndahan rohangan, tiasa ngajantenkeun tempat biasa janten terang, tiasa ningkatkeun simbol status para pembeli, perabot klasik sapertos seni, urang henteu ngan ukur tiasa dianggo, tapi ogé resep;
Pengenalan Brand
Pengenalan Brand
Perabot James Bond museurkeun kana parabot klasik salami 16 taun, urang milih kayu Perancis pikeun ngahasilkeun parabot klasik, kusabab karasa ku kayu Perancis anu luhur, ku kituna perabotan tiasa langkung awet.
Proses generasi
Proses generasi
Ti venir kayu alami murni pikeun permukaan cat anu cerah sareng ngagurilap, panel adi tur jarang
  • TAROS KAMI
    Naha anjeun gaduh patarosan?
    Kami komitmen pikeun ngahasilkeun produk kualitas pangsaéna dina harga anu paling kompetitif. Ku sabab éta, urang tulus ngajak sadaya perusahaan anu ngahudang ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.
    • Nami:
      Amir Chen
    • Telepon:
      +86-15011992522
    • Telepon:
      +86-150-1199-2522
    • Nagara:
      China
    • Email:
    • Nami Perusahaan:
      Foshan James Bond Furniture Co., Ltd.